Κοπή βασιλόπιτας στην ΕΕΝΑΛ(16/01/2020).

  • 16 Ιανουαρίου 2020

Κοπή βασιλόπιτας στην ΕΕΝΑΛ, με τους ασθενείς , φροντιστές, φίλους και τους εθελοντές.

Οι εθελοντές της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών Νομού Λάρισας στα πλαίσια υποδοχής του νέου έτους, οργάνωσαν στις 16-01-2020 ψυχαγωγική εκδήλωση και ταυτόχρονη κοπή της βασιλόπιτας για τους ασθενείς, τα οικογενειακά μέλη και τους φίλους της Alzheimer, στο Κέντρο Ημέρας της Εταιρείας (Χατζηγιάννη 3 Λάρισα).

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της προέδρου της ΕΕΝΑΛ κ. Ελένης Καμπούρα-Νιφλή η οποία έδωσε ευχές, περιέγραψε την σημαντικότητα της Εταιρείας στην πρόληψη, την προσφορά του Κέντρου Ημέρας στην ενδυνάμωση ασθενών και φροντιστών και ζήτησε την υποστήριξη των δράσεων της Εταιρείας από όλους τους φορείς του Νομού Λάρισας. Μετέπειτα έγινε η κοπή της πίτας. Το φλουρί κέρδισε μια φίλη της Εταιρείας Alzheimer. Στη συνέχεια έγινε λαχειοφόρος και μοιράστηκαν πέντε (5) δώρα.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια. Οι εθελοντές ενθάρρυναν και  συνόδεψαν στο χορό τους ασθενείς και τους προσκεκλημένους. Οι παραβρισκόμενοι, αντάλλαξαν ευχές, χόρεψαν χορούς της αρεσκείας τους και γεύτηκαν τα εδέσματα των εθελοντών. Η διάθεση των προσκεκλημένων ανέβηκε και κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο